Aktiviteter ’23

2023

D. 15. april

Kanalisering i Hjerterum, Silkeborg. Åben for medlemmer af Hjerterum + andre.

D. 26.-30. april

WORKSHOPS: På dette ugekursus på Højskolen i Gram: Livskraft – en vej til mental sundhed afholdt jeg to workshops om Livskraft in action. Der var mange andre bidragsydere på højskolen. Der afholdes tilsvarende 3P Højskoleuge hvert år. Så er du nysgerrig på De 3 Principper, er det alle tiders mulighed for at møde andre mennesker i forståelsen. https://gramhojskole.dk/livskraft-3/

D. 7.+8. juli

WORKSHOP: Veje til indsigt – en flod af glæde (nær Silkeborg): https://fb.me/e/13o1ogLns

D. 10.-12. juli

WORKSHOP: Mærk du lever – du ER liv (Gug i Aalborg): https://fb.me/e/U4OUr4mQ (aflyst)

D. 5. august

WORKSHOP: Dynamisk Grounding – workshop i krop og bevidsthed. Foregår i Horsens i samarbejde med MentalSundhed.nu ved Dennis og Stinne Bay.

16/11, 21/11, 27/11, 28/11

Foredrag i fire nordjyske byer: Brønderslev, Frederikshavn, Aalborg og Brovst. I samarbejde med Alzheimerforeningen baseret på fondsmidler af VELLIVfonden. VELLIV foreningen støtter tiltag om mental trivsel.

Projektet kalder vi “Pårørende med perspektiv” og fortsætter med pårørendegrupper i 2024. Desuden et foredrag mere i Thisted, 19/2 2024.

D. 9. december

WORKSHOP i Tønder kommune for frivillige der arbejder med mennesker med demens og deres pårørende.

… Hvad du får ud af det?!

Du kan forvente et dybt potentiale af udvidet bevidsthed ind i sundhed, helhed, fred. Og samtidig en vækkelse ind i modig handlekraft på det, der føles ægte sandt for dig. Du vil muligvis mærke dig selv som del af helheden på nye måder. Hvilket kan sætte bløde aftryk i dine relationer. Livskraft og bevidsthed af en højere orden har det med at snige sig ind lige præcis der, hvor DU har brug for det.
Det bærer med sig potentialet for dybere udtryk af liv gennem dig.

Til glæde for dine omgivelser. Med eller uden demens.

Du er ganske enkelt: LIV ☀

Ses vi?! ✨