Videomateriale

Her er forskelligt materiale. Noget er til information, inspiration og træning af opmærksomhed, når du er nær et menneske med demens.

Noget er webinarer om mig, min rejse og om arbejdet med demens.

Noget er spirituelt/åbning til større bevidsthed i form af kanaliseringer.

Første del er webinarer afholdt i regi af De Tre Principper (3Pdk.org). Desuden et interview i podcast-serien Healing i Stilhed af Carina Qvist.

Anden del er baseret på materiale jeg legede med i 2020. Dengang tog andre ting over, – men intentionen var at hjælpe den professionelle (eller den pårørende) i samarbejdet med et menneske med demens. Ud fra min musik- og kropsterapeutiske opmærksomhed.

Der er steder, jeg tænker jeg ville formulere mig anderledes i dag, hvor jeg er endnu mere fordybet i livets egen kraft … men pyt – hvad er “perfektion”?! Jeg lader min indre dommer hvile og lader dig mærke efter, om noget resonerer med dig.

Tredje del er tre lette sanseøvelser, der giver dig endnu en mulighed for at synke dybere ind i dig og grundlaget for dit eget nærvær – og livets flow gennem dig.

Fjerde del viser hvordan spiritualitet kan være en naturlig del af vores udviklingsrejse. Indholdet på min YouTube-kanal er med fagligt og spirituelt indhold.

For mig er det ét og det samme: Hvad er spiritualitet andet end himmel på jord, – ånd i form. Og vi er alle en del af det. På hver vores måde. Og dog så ens.

Det er i særdeleshed det jeg har som fokus i mit arbejde med mennesker af alle slags 🔆

Første del:

Anden del:

Velkomst
Om lydmiljø
Om glæde * 1
Om glæde * 2
Kroppen
Følelser
Tanker
Halvejs hilsen og HEP
Åndedræt
Musikalsk lyd og stemme
Bevægelse i rummet

Tredje del:

Hjerte-hjerne kohærens
Midtlinjen
Long Tide
30 minutters helende meditation på midtlinjen og longtide

Fjerde del:

At turde være “sig”
Arbejdet med mennesker med demens: En udviklingsportal
Denne er fra 3PDK’s YouTube kanal hvor jeg fortalte om min personlige livs-rejse.
En pænt spirituel en af slagsen, som fortæller noget om, hvorfor jeg har den tilgang, jeg har.