Udtalelser

Hermed et par udtalelser fra skønne mennesker – samlet gennem tiden:

🤍

“Den nemmeste måde at beskrive Nomi på er, at hun simpelthen er en engel, der er trukket i arbejdstøjet. Nomi har en helt særlig evne til at se og møde sine klienter, på en måde, så man virkelig føler sig forstået. Min varmeste anbefaling.”

🤍

“Jeg kom egentlig til Nomi for at få forløst nogle smerter, som jeg tænkte havde et følelsesmæssigt udspring.

Nomi healede og kanaliserede hendes fornemmelse undervejs. Det var første gang jeg oplevede dette. Min krop slap smerterne, hvilket i sig selv er fantastisk, men hvad endnu mere fantastisk er, at den halvanden time ændrede mit verdenssyn. Øgede min tillid til, at der er noget større.

Det som Nomi kanaliserede gav så meget mening og vækkede så meget resonans, at jeg må tænke, at det kun kan blive sendt fra nogle som ser på mit liv fra et overordnet plan.

Det var en dybt personlig, berørende og vidunderlig oplevelse.

Siden har healingen/kanaliseringen arbejdet videre for mig i mine meditationer. Jeg har selv fået åbnet for noget, ser og mærker selv tydeligere nu. Det har i den grad øget min livskvalitet . Jeg kan kun anbefale det.

Kh. Anonym”

🤍

“Kære Nomi

Kanaliseringen hos dig har givet mig ro og indsigt. Det var som om skuldrene faldt ned på plads, og jeg har efterfølgende formået at være tilstede i Nuet og give mig selv lov til at gå ind til nye opgaver med fuldstændig ro. Tusind tak for det

Kh. Kirsten”

🤍

“Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Det var specielt at opleve, hvordan Nomis ord vakte resonans dybt inde i mig, hvordan ordene ruskede op i en selvfølgelighed, der var blevet overskygget af støj og larm i en tid, hvor der var allermest brug for det. Så TAK for at vække det til live, for at guide den rette vej, og for din varme og nærværende måde at rumme din særlige og unikke evne på.

Gitte”

🤍

“Inden kanaliseringen havde jeg længe følt en tvivl og en uro, som jeg ikke rigtigt kunne placere og havde overvejet forskellige former for guidning, f.eks. håndlæsning. Under kanaliseringen oplevede jeg straks en ro og en klarhed, en følelse af at komme hjem til mig selv. Det har givet mig en tryghed og en oplevelse af afklaring, så jeg er kommet ud af den følelse af fastlåsthed, som jeg havde viklet mig selv ind i. Alle, der har tillid til, at der findes noget, der er større end mig, og som ikke kan måles eller vejes, kan have gavn af en kanalisering med Nomi. Hun er meget autentisk og tillidsvækkende, hviler tydeligt meget stærkt i sig selv – og selv på zoom fremtræder hun meget naturligt og afslappet. Hendes indlevelse i og kontakt til det spirituelle er uden filter, forbehold eller viden om mig som person.

Rikke”

🤍

“Tusind tak for en fantastisk oplevelse, Nomi En helt speciel følelse at høre de dybe, vise ord fra et magisk sted, der får en til at føle sig set og mødt En stemning som om et digt blev udfoldet om menneskeheden og en selv i et sammenvævet tæppe Jeg er dybt rørt. Og det mærkelige er, at der er sket noget med mine egne formuleringer og ord Jeg har selv på magisk vis fået adgang til en lidt mere legende og metaforisk tilgang til sproget. Plejer faktisk at være meget faktuel. Så spændende hvad det udfolder sig til

Anita”

🤍

“Jeg tog kontakt til Nomi da jeg ønskede en kanaliseret guidning på mit liv

“her og nu.”

Under kanaliseringen fik jeg en masse Aha oplevelser, som gav mig blod på tanden, til i hvilken retning jeg skulle bevæge mig videre.

Det bedste ved Nomi er hendes dejlige energi, åben og hjertevarm så jeg følte mig ganske tryg under session.

Jeg vil gerne anbefale Nomi hvis du føler du står stille og ikke ved hvor du skal bevæge dig videre i dit liv.

Camilla”

🤍

“at rulle magi ud, bare sådan lige

at sige “jeg har brug for hjælp, konkret hjælp tak”

og så faktisk få det

vildt!

jeg ved ikke hvad Nomi gør eller ikke-gør

men det der sker og det der bliver sagt mærkes helt sandt i mig

mit hjerte er glad for, at der findes mennesker der har tilgang til dét og de og dem

for så kan de mennesker være vejvisere og vejstøttere

og en dag, når modet er højest og tilliden størst, så mærker man måske at det hele er inde i en selv også

Agnete”

🤍