Jeg tilbyder

Du kan læse udtalelser om de individuelle behandlinger her.

  • Levende stillerum: Transformerende forløb for 149,-/mdr. på zoom med ugentlige klarsyn- og kanaliserings sessioner samt meditationer. Også på replay.
  • Individuelle sessioner fysisk og/eller zoom med healing, klarsyn og kanalisering. Dybt transformerende og helende arbejde.
  • Fysiske sessioner med biodynamisk kranio-sakral terapi
  • Gruppe kanalisering
  • Workshops
  • Foredrag

LOKALER

Aalborg, København og hvor du kan finde plads

  • Klokkestøbergade 17, 1. sal, 9000 Aalborg (I Line Ballings lokaler) ONSDAGE
  • Niels Ebbesens Gade 4, 9000 Aalborg. I behandlerhuset “Det gode liv for krop og sjæl”.
  • Og sidst, men ikke mindst, har jeg mulighed for at tilbyde behandlinger og kanaliseringer i København på Amager. Jeg tager også gerne ud, hvis i er flere, der ønsker behandlinger eller gruppeaktivitet.
  • Altid mulighed for at mødes på zoom

OM DEMENS

Derudover tilbyder jeg forløb i forbindelse med en familie eller virksomhed, hvor omdrejningspunktet er demens. Jeg kommer gerne ud på plejehjem og/eller i private hjem. Du er også velkommen hos mig.

Du er altid velkommen til at tage kontakt. Så finder vi ud af, hvad der giver mening.

Vi skræddersyr en løsning der passer.

Telefon: 2263 6081

Mail: nomi@lettinglife.dk

Det gratis på nettet

Du er velkommen til at læse og se med her, for at lade dig inspirere på din egen rejse. Den rejse er gratis og virkelig værd at dykke ind i, – når du kan mærke, det kalder. Du kan læse og følge videoerne i perioder – og ellers blot mærke, hvordan dine egne indsigter og opdagelser vækkes med tiden. Måske du får lyst at læse videre eller gå på opdagelse i “Flere kilder”. Rigtig god fornøjelse med det.

Foredrag og workshops

Hvis i har brug for at sætte gang i processer om livskraft og relationsarbejde, så kommer jeg gerne og folder rummet ud sammen med jer.

Måske er i en forening, en institution, en familie eller en samling af private, der gerne vil have inspiration eller oplæg til debat. Nye måder at se livskraft, sundhed og sygdom på.

Det kan være i vil sætte gang i en opdagelsesrejse på en arbejdsplads, hvor i arbejder med mennesker med demens. Så kommer jeg gerne og fortæller om koncepterne her, – om hvordan jeg selv er landet i livskraften, – om hvad det har af effekt at begynde at opdage sundheden, helheden, livskraften som aktivt redskab i relationsarbejdet. Om overgangen fra at tro på sine egne tanker, til at opdage begrebet “tænkning”. Om hjertets og visdommens vej – og om den lethed og glæde, der kan opstå selv i sorgfulde stunder.

Letting Life på alle måder.

Jeg tilbyder at skabe workshops, hvor vi arbejder os ind i materialet gennem krop og sind. Og naturligvis i relationerne.

Virksomheder

Hvis i som virksomhed har brug for et forløb, hvor jeg deltager med f.eks. foredrag, workshops, undervisning, inspiration, sparring, og/eller supervision, så designer vi et forløb der kan passe med jeres behov. Det kan både foregå hos jer fysisk, og/eller jeg kan deltage fortløbende over zoom.